BESPLATNA DOSTAVA ZA RIJEKU

BESPLATNA DOSTAVA iznad 50€

naša priča tek počinje

povijest paliske

Kuhanje pive nije za one mekog srca. Isto vrijedi i za Paliska priču. Od skromnih početaka do otvaranja pivovare, evo kratkog vodiča za upoznavanje Paliske.

Paliska Brewery Početak Priče

2015

u početku bješe hobi…

Naš osnivač i master brewer Denis Paliska umorio se od lokalne ponude piva… i sa svoje simbolične 42 godine, odlučuje učiniti nešto po tom pitanju. U srcu Grada koji teče, Denis provodi craft revoluciju u punom smislu te riječi. Što je počelo kao hobi, brzo je preraslo u pivsku opsesiju s ciljem pronalaska beskompromisno savršene kapljice. U svome stanu, Denis kuha male porcije, ručno puni bočice… i Paliska pivo je rođeno.

Paliska Brewery Medalje

2018

svijet voli pobjednike

Prijatelji, susjedi pa čak i kolege ubrzo hrle kod Denisa kušati nove craft okuse. Craft „početnici“ testiraju nepca s Kolsch stilom, a oni koji se ne boje okusa guštaju u APA-i. Dobra riječ se brzo širi, a Denis je pozvan na razna homebrew takmičenja. Svijet voli pobjednike – usprkos intenzivnoj konkurenciji, Paliska je okrunjena brojnim medaljama i odličjima.

Paliska Brewery Pivski Sudac

2019

jeste li za pivu, časni sude?

Denisov natjecateljski uspjeh nije prošao neopažen… nakon pozitivnog iskustva kao natjecatelj, Denis je počašćen pozivom za pivskog suca. Ponuda koja se ne odbija značila je da pivska opsesija okreće novu stranicu. Denis je svoju stručnost, znanje i intuiciju sa zadovoljstvom njegovao s „druge strane“ ocjenjivačkog stola, ali bez brige… Paliska se i dalje u tajnosti „kuhala“ u srcu grada Rijeke.

Paliska Brewery Startup Inkubator

2020

pandemijska posla

Izazovna godina – za sve nas – ali rezultirala je velikim promjenama u Paliska priči. Tik pred pandemiju (znamo, super tajming…), Denis se prijavljuje na StartUp inkubator. Ideja o Paliska pivovari, jednoj od prvih na riječkom području, je napokon predstavljena široj publici!

Paliska Brewery d.o.o. otvaranje pivovare

2021

sreća prati hrabre

Papiri, potvrde, javni bilježnici i ostala administracija je riješena… Denis službeno otvara Paliska Brewery d.o.o.! Na vrhuncu globalne pandemije, Denis pokreće prekrasnu proizvodnu priču u samom srcu Grada koji teče. Da li je lako opstati? Nimalo. Volimo li što radimo? Svakako. Kuhamo „sve u 16“ i ponosno stavljamo Rijeku na mapu.

Paliska Brewery riječki rebranding

2023

volim grad koji teče

Scroll to Top